cover photo
От
15.03.19
До
16.03.19
София, България
х-л Маринела
thumbnail

Първа национална конференция на българското дружество по дерматологична хирургия

Научно събитие,  Затворено

 

Първа национална конференция на българското дружество по дерматологична хирургия ще се проведе на 15-16 март 2019 в столичния хотел Маринела. 

 

Организатор на научния форум е Българското дружество по дерматологична хирургия (БДДХ), което има за цел да работи за развитието, подобряването и утвърждаването на здравното образование и здравната култура на колегите в областта на дерматологичната хирургия, като същевременно с това допринася и за подпомагане и личностната реализация на разнороден тип специалисти, пряко или косвено свързани с дерматологичната хирургия и онкология.

 

Целта на ежегодните конгреси на БДДХ ще бъде да бъдат официализирани иновативните методики за лечение на рака на кожата, но така също и да се коментират погрешните стъпки в тази област. Дългите дискусии след всеки проблематичен казус би следвало да бъдат подложени на неминуема научна дисекция, които до изведат както клинициста, така и пациента до възможно най-благоприятен край.

 

Идеята на БДДХ е този интердисциплинарен национален форум да стане една отворена врата между всички специалности, ангажирани с диагностиката и лечението на кожните тумори и неопластичните заболявания с разнородна генеза, но така също и на иновациите в областта на дерматологичната естетика/хирургия.

 

Подробности за регистрацията можете да намерите тук>>>

 

Подробности за програмата на конференцията тук>>>

Прикачени файлове

pdf
Предварителна програма
Споделете:
0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 15.03.2019
Свършва на: 16.03.2019
София, България
х-л Маринела

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 15.03.2019
Свършва на: 16.03.2019
София, България
х-л Маринела